A Leader In Mass Transfer Tower Packing Since 1988. - JIANGXI KELLEY CHEMICAL PACKING CO., LTD

Pehea e hoʻohana ai i ka kānana molekula 4A

Pehea e hoʻohana ai i ka kānana molekula 4A?He aha nā koi no ke kaiapuni kahi e hana ai?Ma keʻano he mea porous, hoʻohana nui ʻia ʻo 4A molecular sieve ma nā kula he nui ma muli o kāna kānana microporous molecular sieve e like me adsorption separation material, ion exchange material a me catalytic material.
ʻO ka mua, e nānā kākou i ka hoʻokomo ʻana o 4A molecular sieve:
No ka mea, ʻo 0.4nm ka nui o kona pore, ua kapa ʻia ʻo ia ʻo 4A molecular sieve, hiki iā ia ke adsorb i nā pūhui mole haʻahaʻa e like me ka wai, methanol, ethanol, carbon dioxide, ethylene, sulfur dioxide, hydrogen sulfide, a me propylene.

  • 1. Ka nui mole o ke ano o ka hoohana ana i ka sieve mole 4A

No ka mea he 0.4mm kona nui pore, ʻaʻole hiki iā ia ke adsorb i kekahi mole (me ka propane) me ke anawaena ʻoi aku ka nui ma mua o 0.4mm, akā ʻoi aku ka kiʻekiʻe o kāna hana adsorption koho no ka wai ma mua o nā molekala ʻē aʻe, a ʻo ia kekahi o nā molekala hoʻohana nui loa. nā ʻano kānana ma ka ʻoihana.

  • ʻO ke kaiapuni hana o ke ʻano hoʻohana o 4A molecular sieve

1. Ke 110 ° C ka mahana, hiki ke hoʻoheheʻe i ka wai ma kahi ākea nui, akā ʻaʻole ia e kipaku i ka wai i loko o nā pores o ka sieve molecular.No laila, i loko o ka hale hana, hiki ke ho'ā a hoʻomaloʻo ʻia e ka maloʻo ʻana i kahi umu muffle.ʻO ka mahana he 350 ° C, a ua maloʻo ia ma lalo o ke kaomi maʻamau no nā hola 8 (inā loaʻa kahi pahu hau, hiki ke maloʻo ma 150 ° C no 5 mau hola).
2. Hoʻomaʻalili ʻia ka sieve molecular 4A i hoʻāla ʻia ma kahi o 200 ° C (ma kahi o 2 mau minuke) i ka lewa, a pono e mālama koke ʻia i loko o kahi desiccator.
3. Ma kahi i ʻae ʻia, pono e hoʻopili ʻia ka pale hau hau maloʻo i ka wā hoʻoluʻu a mālama ʻia, hiki ke pale pono i ka mahu wai i ka lewa mai ka adsorbed hou.No ka mea, he mau mea haumia ka molecular sieve kahiko ma hope o ka hoʻohana ʻana, ʻaʻole pono e hoʻāla ʻia ma kahi mahana o 450 ° C, akā e hoʻokomo pū ʻia ka mahu wai a i ʻole ke kinoea inert (nitrogen, etc.) e hoʻololi i nā mea ʻē aʻe i ka sieve molecular.
4. E hōʻalo i ka ʻaila a me ka wai wai i ka wā e hoʻohana ai, a e hoʻāʻo e pale i ka pilina pololei me ka ʻaila a me ka wai wai.
Ma ke ʻano he alkali metala aluminosilicate, 4A molecular sieve i makemake nui ʻia e nā mea kūʻai aku i ka maloʻo ʻana o ke kinoea a me ka wai, a hiki ke hoʻohana ʻia no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke kinoea a i ʻole ka wai, e like me ka unuhi ʻana o argon.I kēia manawa, maopopo anei iā ʻoe ka mālama ʻana no ka hoʻohana ʻana?
E ʻimi hou aku i ka ʻike kānana molekula:

https://www.kelleychempacking.com/news/adsorption-performance-of-4a-molecular-sieve-for-h%e2%82%82s/

https://www.kelleychempacking.com/news/2-tips-to-extend-the-life-of-molecular-sieves/

https://www.kelleychempacking.com/news/korean-customer-inspected-the-production-schedule-of-80-tons-of-molecular-sieve/


Ka manawa hoʻouna: Nov-04-2022