A Leader In Mass Transfer Tower Packing Since 1988. - JIANGXI KELLEY CHEMICAL PACKING CO., LTD

He aha nā hopena adsorption o nā pōpō alumina i hoʻāla ʻia

2023-1-30

Hana ʻia ka alumina ball adsorbent i ka hana adsorption o ka alumina hoʻāla ʻia a hoʻohana ʻia i nā ala āpau o ke ola, akā he ikaika adsorption a me ke ola lawelawe lōʻihi.ʻO ke kuleana o ka adsorbent pōpō alumina i hana ʻia:

1. ʻO ka adsorption hiʻohiʻona o ka alumina ball adsorbent e hoʻohana i ka oxidation ikaika o ka potassium permanganate adsorbent e decompose i ke kinoea ʻino i hoʻemi ʻia i ka lewa, i mea e hoʻokō ai i ke kumu o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ea.

wsrgfd (2)
wsrgfd (1)

2. He kiʻekiʻe ka maikaʻi o ka wehe ʻana i nā kinoea ʻino, a he hopena maikaʻi hoʻi ia i ka decomposition o formaldehyde.Ua kapa ʻia ʻo Active potassium permanganate adsorbent he mea hoʻomaʻemaʻe ea potassium permanganate.

3. Hiki ke hana ʻia ka ʻike o ka potassium permanganate o nā pōpō alumina i hana ʻia e like me nā koi o ka mea kūʻai aku

4. ʻO ka alumina i hoʻohana ʻia i ka potassium permanganate he mea hoʻohana maʻamau adsorption a me kahi ʻano hou o ka mea hoʻomalu kaiapuni.E hoʻohana i ka oxidation ikaika o ka potassium permanganate e oxidize a decompose i nā kinoea ʻino i ka lewa e hoʻokō i ke kumu o ka hoʻomaʻemaʻe.

Loaʻa i ka mea hoʻolale alumina pōleʻa alumina i hoʻāla ʻia, a he mea maʻamau ka loaʻa ʻana o kahi hopena adsorption.Ma o ke kiʻekiʻe-mahana solution pressurization, decompression a me nā kaʻina hana ʻē aʻe, loaʻa iā ia nā hiʻohiʻona ʻoi aku ma mua o ʻelua o ka mana adsorption o nā huahana like, ikaika kiʻekiʻe a me ke ola lōʻihi.


Ka manawa hoʻouna: Jan-30-2023